Jasminka Gabretensaye

Jasminka Gabretensaye

Support – Support

Säg hej till Jasminka - supportansvarig på Kodexe


Vad gör man som supportansvarig?

Jag tar emot olika typer av supportärenden från våra kunder, det kan vara både små och stora saker som de behöver hjälp med. Ser till att dessa löses med hjälp av kunniga kollegor, både de som är tekniskt kunniga men också användarrelaterade.

Hur ser en typisk dag ut för dig?

När jag hälsat på alla mina kollegor så är det en kopp kaffe som gör mig sällskap vid datorn. Skannar av och hanterar inkorgen, följer upp pågående support där det behövs. Tar action där det behövs och pratar med inblandade personer och kommunicerar med våra kunder. Vi har olika typer av besök här hos oss och jag ser till att det alltid är välkomnande när de kommer någon till oss, oavsett om det är en kund, partner eller leverantör. 

Det blir en del omvärldsbevakning mellan supportärendena, eventplanering och annat som kan vara relaterat till kontorsmiljön, leverantörer och inköp av varierande slag.

Vad har du för erfarenhet innan du kom till Kodexe?

En lång resa inom hotell- och restaurangbranschen både på land och till havs. Den började redan när jag var 15. Både som anställd och egenföretagare i både Sverige och utomlands.

Jobbade några år på ett annat spännande företag här i Malmö som tillverkade både mjukvara och maskiner som hanterade sedlar och mynt. Här var jag bland annat med och marknadsförde, utbildade och såg till att marknaden var redo för eurons intåg i Europa.

Och så ganska många års erfarenhet av att vara förälder. Det är ju en otroligt berikande erfarenhet det med!

Vad drivs du av? Vad är det roligaste med att jobba på supporten här på Kodexe?

Problemlösning och att kunna serva våra kunder på bästa sätt. Jo men absolut att kunna hjälpa våra kunder med både smått och stort. Gillar även interaktionen med mina kollegor för att kunna göra detta.

Vad ser du för framtid för Kodexe?

Att vi fortsätter att hjälpa företag att lyckas med sin digitala resa.

Finns det några utmaningar inom branschen? Och varför tycker du man ska välja Kodexe när det gäller val av IT-leverantör?

  • Att hitta kvalificerade medarbetare.
  • Vi är kunniga, erfarna och vågar ifrågasätta för att uppnå bättre resultat.

Vad är dina tre bästa tips för att lyckas digitalt?

  • Våga
  • Gör det nu
  • Välj en partner som kan hjälpa dig

Vad gör Jasminka när hon är ledig?

Det blir mycket praktiskt råddande på hemmaplan; barnens skola, fritidsaktiviteter och annat som ska flyta på i vardagen. Jag är också engagerad i föreningslivet i tre olika föreningar i Lund. En och annan fotbollsmatch blir det också på helgerna.

Vi är ju ganska idrottsgalna här på kontoret, vilken är din favoritsport?

Svårt att välja en favorit, är intresserad av flera olika sporter. Sport att följa är det utan tvekan fotboll, speciellt den lokala i barnens olika lag men även vårt himmelsblåa lag i stan. Som utövare så måste jag säga badminton, varvat med zumba och yoga.

 

Tack för den här intervjun Jasminka och grattis till oss på Kodexe som har fått ha dig ombord i 12 år!

 

 

jasminka@kodexe.se

+46 (0) 732 30 72 90

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor